29 apr. 2010

VÅR

Såhär i slutet av april är det extra roligt att se arbetet under de senaste åren komma till en punkt när man kan känna att det var värt slitet.

Min nya kollektion inom scrapbooking har fångat mångas intresse och det är med största ödmjukhet som jag tackar för det. Att få ge inspiration till andra människor via mönster och idéer ger mig glädje tillbaka.

Den nya kollektionen designpapper för scrapbooking har jag arbetat länge med. De har en fräsch stil, som kan kännas igen på design och färger. En självklarhet är att produkterna även ska vara bra för naturen och det kräver en hel del arbete för att kunna ta fram.

I denna blogg vill jag samla tankar och händelser som driver livet framåt - både för mig och för dig som följer min blogg.

Lev gott!

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag såg att du hittat min blogg och sen klickade jag mig vidare till Freja Skapargård och såg dina scrappapper. Strax efter det kollade jag på Svensk Scrapbooking Tv, där dina papper dök upp! Kul, och det kändes lite märkligt! Haha! :-)

  På beskrivningen ser det ut som att det här kommer att bli en mycket trevlig blogg precis i min smak! :-) Kul! :-)

  SvaraRadera
 2. Hej Stina,
  Jag gillade din blogg. Så härligt läcker!!
  Har också precis tittat på Scrap TV. Så superduktigta de är. Det kommer att bli stort. Bra reportage och varierat innehåll. Roligt var också att de trendspanade.
  Hälsn. Annette

  SvaraRadera
 3. Hejhej! Hittade hit jag med! Superfina papper du designat! Och jag hade ju redan sett TV-inslaget så de kändes igen ;D.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Hej Cath,
  Tack för beröm! Ja, visst är de duktiga på Svensk Scrapbooking TV! Det ska bli spännande att följa dem. Och välkommen du också!
  Hälsn. Annette

  SvaraRadera