6 maj 2010

SKÖNA SCRAPSIDOR/ NAKED SCRAPPER

Jag är ingen långsam scrappare, men kanske en "naked scrapper".
När man har två små barn, nyinflyttad i nya huset, man, trädgård och eget företag finns inte tiden att sitta i timmar med scrapen. Men, jag ser ganska snart hur layouten ska se ut. När jag nu har mina nya scrappapper, är det underbart att kunna plocka fram foto och göra lite snabba scraappisar, här av "naked scrapper" - eller "squappisar", som barnen kallar dem.

På morgonen efter, när jag lagt fram de senaste layouterna, hör jag barnen prata nere i köket om de nya scrappisarna och det blir prat och skratt vid frukostbordet - en bra början på en ny dag!
Här kommer gårdagens LO:
2 kommentarer:

  1. Hej Anette, din nya serie papper är helt underbara. Kändes som en självklarhet att blogga om dem så andra får se hur underbara de är. Dina layouter är fina och jag gillar att du har använt riktigt stora foton. Välkommen som min följare på min blogg.

    SvaraRadera
  2. Hejsan Anette, vad kul att du vill följa min blogg. Vilka fina LO:s du har gjort, själv är jag lite mer inne på kortgörande. Men som du säger är det inte alltid lätt att få lite tid vid pysselbordet.

    Ha en trevlih helg, kram Marie

    SvaraRadera