27 sep. 2010

BORÅS SYFESTIVAL & TYGPREMIÄR

Tack alla som kom och gjorde syfestivalen i Borås till tre glada och energirika dagar. Att mina tyger skulle uppskattas av så många - ja, jag säger tack igen. Kanelbulletyget, m.fl., tar jag självklart hem igen och det brukar ta cirka 2-4 veckor innan det kommer in på lager.


När man kör på mässa är det så mycket extra runt om kring, så jag bjuder på inflyttningsfoto och färdig monter här på bloggen.

Nu är allt nedmonterat och nya ordrar ska packas så fort som möjligt. Tack för all positiv energi och skaparglädje som jag fick i montern av er besökare. Det var en så hjärtlig värme och jag hoppas du som besökare också fick mycket glädje tillbaka.
Under denna och nästa vecka flyttar jag det sista av företaget och kan då äntligen få njuta av att arbeta hemmifrån igen och samtidigt kunna koncentrera mig på tygerna, papperna och inspiration till slöjden för fullt. När man har två lokaler går myckt tid åt att köra emellan, leveranstiderna blir också någon dag längre - och man vill ju få sina varor så snabbt som möjligt.

Så fort som möjligt kommer tygerna ut till försäljning på http://www.frejas.nu/ och då skickar jag ut ett nytt mail till er som anmält sig till detta.

Bästa hälsningar Annette

2 kommentarer:

 1. Hej
  Det var verkligen inspirerande att se dina produkter på mässan. Jag skyndade hen och sydde en kanelbulleklänning till dotterns 1-årsdag. Du kan se den på http://lillaninjan.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera
 2. Hej Karolina!
  Åh, himmel vad söt den blev!!! Det var som om du hade sett mina egna tankar när jag designade tygerna.

  Gissar att den som får klänningen kommer att älska den i massor.
  Tack för att jag fick se den.
  Hälsningar Annette Philip

  SvaraRadera