7 mars 2011

FÅR JAG BERÄTTA EN HEMLIS?


Nu har det pågått en tid och inom en snar framtid kommer en ny sajt öppna. Jag räknar med att lansera webbplatsen "Annette Philip Design" inom en snar framtid. Här kommer alla mina egna, unika produkter inom scrapbooking och textil att finnas samt en del andra ting som ger dig inspiration i din hobby. Genom ett samarbete mellan Annette Philip Design (som är en del av Freja Skapargård) och CreativePeople får jag mer tid över till att inspirera dig som kund och även utveckla fler produkter i snabbare takt.

Eftersom mitt hjärta innehåller både scrapbooking och sömnad/tyger kommer inspiration och glädje att spridas för båda genrarna. Tanken är också att du kan önska eller tipsa om produkter eller mönster som du gärna vill att jag tar fram.

I planerna finns två starka linjer. Den ena är SCRAPBOOKING med fler kollektioner designpapper, dekorationer, stämplar och färgdynor m.m. Den andra linjen blir TEXTIL med enkla sömnadsmönster för kläder, inredning och mjukisfigurer (sk. Pippelipper), tyger, knappar och dekorationsband.

En spännande tid är på antågande och just nu jobbar vi för fullt med bilder, artiklar och inspiration. Bli gärna en följare till denna blogg och är du på Facebook hoppas jag att du gillar Annette Philip Design. På detta sätt får du först info om hur arbetet går frammåt.

Mycket nöje. Vi ses!
/Annette

1 kommentar:

  1. Oh ! Pippelipperna, Dom var jag ju med och sydde upp första gången!!!

    SvaraRadera