11 jan. 2011

ÅH, SÅ UNDERBART MED NYSTART 2011

10 dagars semester kan väcka så mycket inom en. Har unnat mig semester i fjällen med skidåkning, minusgrader och skön vila med familjen. Fast, egentligen skulle jag ju kunnat stanna hemma i Skåne för här har varit fullt med härlig snö och minusgrader också.

Just nu håller jag på och ställer iordning efter flyttarna (privat o företag) och det tar verkligen tid. Men, det börjar arta sig i vardagsrummet och idag var första dagen på jobbet igen. Okej, jag har fuskat en del - jag har varit ganska mycket i ateljén under semestern, men det är så roligt. Många nya idéer har börjat utformas och ni som följt mig under lång tid vet att det alltid är något på gång. Ibland kan det verka som om man struntar i vissa saker, men latsidan - det är en sida som jag dåligt känner till.

År 2011 ska bli ett år i glädjens och livets tecken. Tre punkter har jag med på min nyårslista:

1. Jag lovar att gå ut en runda om solen tittar fram.
2. Att sy så mycket jag vill bara för att det är så roligt.
3. Att plantera massor av nya plantor i trädgården.

Sådärja, det ska ju vara roligt att infria sina löften, så nu är det på gång iallafall. 



Och jag måste få lägga till en fjärde; Att baka - både bullar och bröd. Det gör mig glad och barnen älskar surdegsdinkelbröd med hemlagad marmelad.

(Japp, det stämmer att mina kanelbullar ser ut såhär. Som tvåbarnsmamma, företagare, nyinflyttad, maka får det gå undan med baket ibland ;-).  Snurrade bullar går också snabbt. Men, när jag blir gammal, typ 100 år, ska jag lägga tid på att rulla och skära fina, fina bullar som barnbarnsbarnen kan äta - alldeles rykande nybakta.)


Mycket sol och glädje önskar jag dig som läser mina rader. Vi ses,
/Annette

Mitt kanelbulletyg hittar du här på länken: http://shop.textalk.se/se/article.php?id=10165&art=5949456&sms_ss=google&at_xt=4d2c921e650bed99%2C0